Ons team

Een hecht en dynamisch team van ervaren fiscalisten. Betrokken bij iedere cliënt, zonder de persoonlijke benadering te verliezen.

Edwin Jeanty van der Spek

Founder | Belastingadviseur

Edwin heeft Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Leiden gestudeerd en afgerond. Daarnaast heeft hij de bancaire opleiding NIBE gevolgd, de Beroepsopleiding NOB en verschillende consultancy- en coachings-opleidingen. Edwin werkte van 2004 tot 2015 als partner bij Deloitte Belastingadviseurs B.V. Daarvoor heeft hij bij kleinere gespecialiseerde kantoren gewerkt en sinds 2015 is hij weer zelfstandig.

Edwin is een inspirerende teammanager en werkt bij voorkeur als actief meewerkend voorman. Zijn opdrachtgevers zijn middelgrote bedrijven met hoogopgeleide professionals, vermogende particulieren en ook kleinere niche-spelers in diverse sectoren. Edwin heeft veel ervaring opgedaan in het leidinggeven aan multidisciplinaire teams. Zijn doel daarbij is om door samenwerking de resultaten van het team te optimaliseren zodat het geheel meer is dan de losse delen. Hij is resultaatgericht en steeds op zoek naar mogelijkheden voor verbetering. Dit doet hij met een uitstekend analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden.

Claudia Roetman-Elshout

Office manager

Na de opleiding Office Management is Claudia in 2006 gestart bij Deloitte als Senior Executive Assistant. In 2016 heeft zij de overstap gemaakt naar EJS Tax & Consulting B.V. Naast haar werk als office manager verzorgt Claudia diverse andere inhoudelijke werkzaamheden. Een voorbeeld hiervan is het opstellen van de verzoeken teruggaaf energiebelasting voor diverse cliënten. Claudia werkt secuur, soepel en snel. Klantvriendelijkheid staat hoog in haar vaandel. Bent u benieuwd wat EJS Tax & Consulting voor u kan betekenen? Neem dan contact met Claudia op, zij zorgt dat uw vraag bij de juiste collega terecht komt.

Oi-Yan Tse

Belastingadviseur

Oi-Yan is in 2007 afgestudeerd in Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Zij begon haar carrière bij Deloitte Belastingadviseurs B.V. tijdens haar Masterstudie Fiscale Economie en is daar tot en met 2017 werkzaam geweest als Senior Consultant. Gedurende haar loopbaan bij Deloitte Belastingadviseurs B.V. heeft Oi-Yan ruime werkervaring opgedaan op het gebied van (complexe) aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, algemene fiscale advisering en internationale payroll. Na een kleine uitstap naar een klein belastingadvieskantoor in Den Haag is Oi-Yan vanaf oktober 2018 werkzaam als belastingadviseur bij EJS Tax & Consulting B.V.

Oi-Yan is verantwoordelijk voor het opstellen van de complexe(re) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting alsmede het geven van algemene fiscale advisering. Oi-Yan houdt zich tevens bezig met fiscale herstructureringen zoals (juridische) fusies en splitsingen en is ook regelmatig betrokken bij due diligence onderzoeken.

John Linders

Belastingadviseur

John heeft meer dan 30 jaar ervaring als belastingadviseur bij internationale belastingadvieskantoren, waaronder Deloitte Belastingadviseurs B.V., waar hij onder andere deel uitmaakte van de Dutch Tax Board en het European Leadership Team. Daarnaast heft John gewerkt in het bedrijfsleven waar hij senior posities heft bekleed binnen international opererende organisaties. John heeft de meeste ervaring opgebouwd in de advisering van grote ondernemingen: onder andere op het gebied van M&A, reorganisaties, tax control framework en tax accounting, etc. Daarnaast heeft John hoog vermogende particulieren en families geadviseerd (tax planning, emigratie en compliance) env eel ervaring opgedaan in cross border advisering met name met de US.
Binnen het bedrijfsleven is John verantwoordelijk geweest voor het financieel positioneren van de onderneming (waaronder budgetteren en bewaken), compliance, herstructureren en M&A alsmede de communicatie met financiële instellingen en stakeholders. Hij is in dat kader tevens betrokken geweest bij een beursgang.

Maarten Baak

Belastingadviseur / Accountant

Maarten heeft de studie AA-accountant aan de Haagse Hogeschool afgerond. Hij begon zijn carrière als AA-accountant en heeft tijdens deze periode de studie Register Belastingadviseur gevolgd en afgerond.

Gedurende zijn loopbaan heeft Maarten ruime ervaring opgedaan bij zowel Big Four als kleinere kantoren. Met zijn achtergrond is Maarten naast het opstellen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting ook verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen. Maarten is vanaf maart 2023 bij EJS Tax & Consulting B.V.

Joop Wolfsen

Belastingadviseur / Accountant

Joop heeft de opleiding tot AA-accountant afgerond. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld op vele terreinen, onder andere heeft hij een HBO-opleiding Belastingrecht gevolgd.

Hij heeft ervaring bij een Big Four kantoor, maar ook bij een vastgoedorganisatie. Daarnaast is Joop adviseur voor veel ondernemers op het gebied van het voeren van de administratie.

Joop is verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting.

 

 

 

Wil je het team komen versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze, enthousiaste en ondernemende mensen om ons team te versterken. Als dit je aanspreekt, laat ons dan weten wat je voor ons bedrijf kunt betekenen dat jou onderscheidt van anderen.

Stuur een e-mail